Картофени кюфтета - III вариант
Картофите се обелват и се сваряват. След това се намачкват и се прибавя солта, черният пипер...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Картофите се обелват и се сваряват. След това се намачкват и се прибавя солта, черният пипер...
Идеята за подобни хапки, взех от Марги, "кулинарна" приятелка от форумите за споделяне на рецепти. Тъй като нямах кашкавал под ръка, а само холандско сирене Едам промених малко рецептата.
Печените чушки ги разкъсваме и върху получената като лист чушка слагаме плънка от яйце и сирене...
Измиваме добре дробчетата и ги нарязваме на половинки. Гъбите нарязваме на едро...
Сгънете корите няколко пъти и изрежете кръгчета. Обелете биренките и нарежете и тях на кръгчета...
Каймата /прат/ омесваме много добре с продуктите без лука, маслото и кашкавала...
Нарязваме всички продукти. В олиото задушаваме зеленчуците с малко вода до омекване...
В тиган с незалепващо покритие загряваме мазнина и в нея обръщаме пилешките дробчета...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама