Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Тиганички с колбас и зеленчуци
Тиганички с колбас и зеленчуци

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г нарязан на кубчета колбас
1 каф.чашка грах от консерва
1 глава лук
1 морков
1 пиперка
2-3 суп.лъж.олио
няколко стръка магданоз, нарязан на ситно
1 сурово яйце
1 чашка прясно мляко
2 суп.лъж.натурално пшенично нишесте
брашно
сол
щипка бакпулвер
Нарязваме всички продукти. В олиото задушаваме зеленчуците с малко вода до омекване. Когато останат на мазнина добавяме нарязаните колбас и магданоз. Дръпваме от котлона. В купичка разбиваме яйцето с прясното мляко, нишестето, сол, бакпулвер и брашно колкото е необходимо, за да се получи тесто като кейково. Изливаме при охладените зеленчуци и колбас. Разбъркваме. От сместа изпържваме тиганички.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Тиганички с колбас и зеленчуци
От форум:
От друг сайт: