Вита баница с готови ръчно точени кори
Лесна за приготвяне вита баница с готови ръчно точени кори, печени на сач.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Лесна за приготвяне вита баница с готови ръчно точени кори, печени на сач.
Разбиват се яйцата, добавя се киселото мляко с угасената в него сода. След това се слагат сиренето, олиото и чубрица или други подправки на вкус...
От млякото, яйцата, маята, солта, захарта и брашното омесваме меко тесто. Оставяме да втаса...
Маята, солта, захарта и водата се разместват заедно. Брашното се пресява през сито и се прави кладенче, в което изсипваме разбитите вода, мая, захар и солта...
Тестото се разстила в тавичка, намазва се с доматено пюре и се поръсва с подправки на вкус...
Листът бутер тесто нарязваме по дължина на 6 равни части. Всяко парче намазваме с горчица и кетчуп...
Омесва се средно меко тесто от продуктите. Оставя се да втаса и когато удвои обема си, се оформят земелки с желаната големина...
Първо приготвяме двата вида сос. За този от кайма, първо размиваме каймата с малко вода на гранули...
Замесваме тестото от продуктите и оставяме да втаса. Готовото тесто разделяме на няколко топки, от които разтегляме с ръце кори...
Тестото се нарязва и във всяко се поставя резенче кашкавал, в друго сирене, в 3-то сладко...
Бутер тестото се нарязва на квадрати. Сиренето се натрошава и се смесва с разбития белтък...
Дробчетата попарваме във вряла вода, колкото да сменят цвета си. Запържваме лука с чесъна и моркова, добавяме пюрето и оставяме за 5-6 мин на котлона...
Яйцата се разбиват със захарта, добавят се разтопеното краве масло и ванилиите. Маята се разтопява в прясното мляко и се прибавя към основната смес...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама