Дресингът на Джейми Оливър
Рецептата е на Джейми Оливър. Поместена е в една от неговите книги. Рецептата е под името Френски дресинг.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Сосове и гарнитури
Рецептата е на Джейми Оливър. Поместена е в една от неговите книги. Рецептата е под името Френски дресинг.
В малка купа слагаме зехтина, меда, горчицата, соевия сос и разбиваме с вилица докато се получи гъста кафява каша...
Изпичаме пипера на чушкопек. Махаме семената, люспите и дръжките. Режем го на 12 ленти...
Махаме на пипера горната част внимателно - дръжки и семки, като се стараем да не го разкъсаме изцяло...
Черупките на мидите се изтъркват и се почистват много добре. Измиват се. След това дълбока тенджера...
В подходяща купа се слагат скълцания чесън, млякото, майонезата, олиото, копъра и солта...
Размразявате броколите. Нарязвате морковите на ивици и червения лук на кръгчета...
В тиган с незалепващо покритие наливате олиото, преди да е загряло напълно прибавяте към него червения пипер...
Месото се смила 2 пъти, а сланината се нарязва на кубчета. Paзмесват се много добре с виното...
Обелете картофите и направете нарези в горната част. Наредете ги в намаслена тавичка...
Загрява се олиото, докато започне да пращи и към него се добавя бульона или подправката...
Оризът се сварява до пълното му омекване в бульона. Премахва се от котлона и се изсипва в гевгир...
реклама