Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Селска изварена каша

Селска изварена каша

Разпечатай

от готварската книга на Елена Пенчева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр. извара
1 яйце
4-5 с.л. олио
червен пипер
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Селска изварена каша

В тиган с незалепващо покритие наливате олиото, преди да е загряло напълно прибавяте към него червения пипер, като внимавате да не загори. Веднага след това добавяте малко водичка. Разбърквате и счуквате едно яйце. Бъркате непрекъснато до готовност на яйцето (то трябва да се раздроби).

Махате от котлона и добавяте изварата. Бъркате до пълно хомогенизиране. Ако изварата е безсолна, добавяте сол на вкус.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Селска изварена каша


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди