Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Гарнитури » рецепта Селска изварена каша
Селска изварена каша

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. извара
1 яйце
4-5 с.л. олио
червен пипер
сол
В тиган с незалепващо покритие наливате олиото, преди да е загряло напълно прибавяте към него червения пипер, като внимавате да не загори. Веднага след това добавяте малко водичка. Разбърквате и счуквате едно яйце. Бъркате непрекъснато до готовност на яйцето (то трябва да се раздроби).
Махате от котлона и добавяте изварата. Бъркате до пълно хомогенизиране. Ако изварата е безсолна, добавяте сол на вкус.
Още рецепти за Гарнитури
Салата с броколи, карфиол и моркови
Наденица с къдрави пържени картофи - за ничинаещи
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Селска изварена каша
От форум:
От друг сайт: