Сладкиш с тиква и орехи
Тиквата заедно с маслото и захарта се се задушава, докато омекне и течността се изпари...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши
Тиквата заедно с маслото и захарта се се задушава, докато омекне и течността се изпари...
Маслото се разбива със захарта, слагат се 1 по 1 яйцата /2 цели и 3 жълтъка/, слага се ту брашно, ту мляко докато се свършат...
Разделете белтъците от жълтъците и ги разбийте на сняг, като добавяте постепенно захарта...
Жълтъците се разделят от белтъците и се разбиват със захарта (150 гр). Прибавя се маслото, разбива се добре...
Разбийте яйцата до побеляване, добавете захарта и продължете разбиването. Прибавете и брашното...
Макароните се сваряват, отцеждат се и се разбъркват с половината от маслото. С другата половина задушете тиквата...
Разбиваме маслото заедно със захарта и яйцата. Добавяме последователно олиото, киселото мляко...
Рецептата е създадена от моята дъщеря и съответно носи нейното име.
Рецептата е авторска, създадна от моята дъщеря и същевременно носи нейното име.
Шоколадът и маслото разтопяваме на водна баня или в MW фурна. Яйцата разбиваме със захарта до пухкав крем...
Карамелизирайте захарта и водата, изсипете сместа в тава. Обелете и нарежете ябълките на кубчета...
Обелваме и нарязваме прасковите на резенчета. Разбиваме с миксер яйцата и 1 чаша захар за около 7-8 минути...
Разбийте яйцата със захарта, добавете маслото, прясното мляко, брашното с бакпулвера (пресяти) и ванилиите...
Във форма, намазана с масло разпределяте половината тесто и слагате да се пече за 5 мин. в загрята на 170 гр. фурна...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | напред »
реклама