Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши » рецепта Макарони с тиква
Макарони с тиква

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр макарони
125 гр масло
1 и 1/2 ч.ч захар
500 мл прясно мляко
4 яйца
канела
1 кг тиква
Макароните се сваряват, отцеждат се и се разбъркват с половината от маслото. С другата половина задушете тиквата (настъргана) и я разбъркайте с малко канела. Разбийте яйцата със захарта и млякото.
В подходяща тава изсипете от макароните, после ред тиква, пак макарони и т.н, като завършите с макарони. Залейте с яйчената смес и печете на 200 градуса, около 40-45 минути или до готовност. Извадете от фурната, оставете да се охлади и поръсете със захар.
Още рецепти за Сладкиши
Сладкиш с шоколад и сушени сини сливи
Сиропиран ябълков сладкиш със златни стафиди
Сиропиран сладкиш с канела и какао
Кифлички със сирене (с прясно мляко)
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Макарони с тиква
От форум:
От друг сайт: