Начало » Десерти » Рецепти за Сладкиши » рецепта Ябълков пай
Ябълков пай
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за карамела:
1 ч.ч. захар
вода
за плънката:
3 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
½ ч.ч. счукани орехи
5-6 ябълки
10 г бакпулвер
2 ванилии
Карамелизирайте захарта и водата, изсипете сместа в тава. Обелете и нарежете ябълките на кубчета и ги поръсете с орехите. Изсипете сместа върху карамела. В купа разбийте яйцата и захарта на пяна. Прибавете брашното, размесено с бакпулвера и ванилията. Тази смес изсипете върху ябълките. Сладкишът се пече в умерена фурна на 180 градуса. След като е готов, се обръща, като карамелът да остане отгоре. Става страхотен! Да Ви е сладко!
Още рецепти за Сладкиши
Сладкиш с шоколад и сушени сини сливи
Сиропиран ябълков сладкиш със златни стафиди
Сиропиран сладкиш с канела и какао
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ябълков пай
От форум:
От друг сайт: