Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинско с кисело зеле на фурна

Свинско с кисело зеле на фурна

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 кг свински гърди
1 кисела зелка
1 глава лук
5 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
300 мл зелев сок

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Свинско с кисело зеле на фурна

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в горещото олио за няколко минути. Поръсва се с червения пипер и се разбърква. Дръпва се от огъня и се добавят нарязаното зеле и зелевият сок (ако зелето е много солено може да се измие с вода преди да се нареже). Връща се на котлона, за да се задуши зелето за 3 -4 минути. След това се премества в тава и се добавя нарязаното свинско месо. Пече се доста време в зависимост от фурната - около 1,5 - 2 часа. От време на време се разбърква.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар23 Януари 2012
Илияна Димова
Много е вкусно зелето приготвено във фурна! Запържвам леко и месото преди да добавя към зелето. Изпичам зелето в огнеупорен съд с капак, а малко преди да е готово, отварям и запичам до готовност!



Ако желаете, може да сложите линк към Свинско с кисело зеле на фурна


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама