Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Винен кебап със свинско месо
Винен кебап със свинско месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
600 гр. крехко свинско месо, нарязано на хапки
1 ч.ч. хубаво червено вино
1 ч.ч. пасирани домати или доматен сок
1 малка глава лук
1 морков
сол
чубрица
за гарнитура - предварително сварен бял ориз
Месото се запържва в малко олио. Добавят се нарязаните на ситно лук и морков и се задушават. Сипва се виното и след като около половината от него се изпари се добавят доматите, подправките и вода около 1 литър. Ври поне половин час. Поднася се топло с топка сварен ориз във всяка порция.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Винен кебап със свинско месо
От форум:
От друг сайт:
tony marinov