Пиле с ориз, моркови и чушки
Измиваме пилешкото месо, заливаме с вода и сваряваме, като обираме образувала се пяна...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо
Измиваме пилешкото месо, заливаме с вода и сваряваме, като обираме образувала се пяна...
Пилето измито, размразено и подсушено добре. Слага се върху солта, фолио и печем. Накрая оставяме без фолио да добие лек златист цвят.
Месото се нарязва на дребни късчета. Овалва се в брашно и се запържва на слаб огън...
Измиваме и почистваме пилешките крилца. Посоляваме ги от всички страни. Поръсваме крилцата...
Разделяме на 1 голямо яйце жълтъка и белтъка. Разбиваме белтъка на сняг...
Сваряваме порции патешко месо във вода на котлона. Махаме пяната при варенето...
Нужно ни е 1/2 петле. Измиваме го и го нарязваме на порции. Обелваме картофите и ги измиваме...
Предварително в подсолена вода в тенджера на котлона сваряваме порции патешко...
Нарязваме пилешкото бяло месо на тънки парчета с остър нож. Пилешките филенца ги поръсваме...
Нарежете филето на ленти с дебелина около един пръст. Посолете, добавете майонезата...
Нарязваме пилето. Измиваме порциите. Слагаме ги в тенджера с вода и щипка сол на котлона...
Патладжанът се нарязва по дължината на тънки филии. Поръсват се със сол и се оставят за 10 минути...
Сваряваме пилешкото месо до готовност в подсолена вода. Отпенваме, когато е нужно...
Пилешкото филе се нарязва на къси жулиени и се запържва в маслото и малко олио...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | напред »
реклама