Селска лютика с пиле
Чушките се пекат, обелват и се скълцват или нарязват на ситно. Доматите се смилат и се сваряват на гъст доматен сос...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо
Чушките се пекат, обелват и се скълцват или нарязват на ситно. Доматите се смилат и се сваряват на гъст доматен сос...
Нарязваме зелето. Патешките маншони кипваме в две води. В тенжера или в голям огнеупорен съд с капак, слагаме половината нарязано зеле...
Лукът се нарязва на ситно и заедно с нарязаното на порции пиле се слага да се задушава в тенджера, налива се малко вода и олио...
Пилешките дробчета се сваряват във вода като се изпенват добре. Отцеждат се. Лукът се нарязва едро и се задушава във вода и олио...
Сваряваме месото. Загряваме сметаната в дълбок съд и добавяме сирената и кашкавала като ги настъргваме...
Във всеки резен пилешко сложете по 3 чери доматчета /които преди това сте издълбали и в тях сте сложили по едно топче моцарела/...
Снимката тук е на варианта с варено месо. Сосът може да се поднесе към филенцето с естрагон, чиято рецепта съм представила отделно.
Пилешките филенца нарязваме на жулиени. Мариноваме ги за една вечер в смес от соевия сос, малко олио, черен пипер и естрагон...
Маслото се загрява и в него се запържва настърганият лук, прибавят се кестените, боровинките и стафидите, сметаната и подправките...
Пилешките сърца се сваряват в подсолена вода заедно с малко черен пипер и дафинов лист...
Задушаваме лука в олиото, поставяме нарязаните дреболии на пилето, бялото месо, нарязано на ситно и ориза...
Заваряме дробчетата, за да се отпенят и ги нарязваме на едро. Задушаваме лука в олиото и поставяме дробчетата...
Сваряваме месото и нарязваме на кубчета. Лукът, олиото, морковите и гъбите се задушават за 10 минути...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | напред »
реклама