Яйчени пиленца
Яйцата се сваряват и след това внимателно се разрязват на половина и се отделя жълтъка...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Яйцата се сваряват и след това внимателно се разрязват на половина и се отделя жълтъка...
Нарязвам тиквичката на шайби. Слагам я в подходящ съд и поръсвам със сол. След като се отцеди...
Сварявам картофите във вряща вода. Във водата слагам и щипка сол. След като се сварят...
Нарязвам си тиквичката на шайби. Преди това я измивам. Нарязаната вече тиквичка...
Гъбите се измиват и внимателно се отстраняват пънчетата. Нарязваме на дребно тиквичките...
Белим краставицата и я режем наполовина, после и по ширина. Получават се половинки...
Изсипваме нахута от кутийката. Обезкостяваме черните маслини и ги нарязваме на много дребно...
Сваряваме рибата. Почистваме и оставяме настрана само месото. Сваряваме картофите...
Няколко сухи филии хляб стриваме с ръце на трохи. Трохите ги слагаме за 30 мин. в чинийка...
Свежа салата подходяща с ракия. Рецептата я зная от кулинарно предаване в което рецептата беше представена от Ана - Мария Тонкова.
Измиваме хубаво листата маруля. Нарязваме ситно. Смесваме с почистените и нарязани на колелца репички...
Измиваме марулята и нарязваме ситно. Смесваме с измити и нарязани домат и червени репички...
Патладжанът нарязваме на ситно. Смиламе шепа орехи и ги слагаме при патладжана...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама