Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Хумос с нахут и маслини
Хумос с нахут и маслини

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 малка кутия от 200 г нахут
3 с.л. зехтин
1 с.л. сусамов тахан
1 скилидка чесън
7 черни маслини
сол - на вкус
Изсипваме нахута от кутийката. Обезкостяваме черните маслини и ги нарязваме на много дребно. Изсипваме ги в блендера. Слагаме 2 с.л зехтин, 1 с.л. сусамов тахан.
Скилидката чесън я почистваме и нарязваме на дребно, слагаме и нея в блендера. Ако се получи гъста смес добавяме от течността, в която са били маслинките или 2-3 с.л вода. Овкусяваме със сол на вкус.
Изпичаме 2-3 филии хляб на тостера. Отстраняваме коричките и нарязваме на триъгълници. Изсипваме хумуса в чиния и отстрани слагаме триъгълничетата хляб.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хумос с нахут и маслини
От форум:
От друг сайт: