Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Рибено - картофени крокети
Рибено - картофени крокети

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
скумрия - 400 г
картофи - 400 г
лук - 1 глава
магданоз - 1/3 връзка
яйца - 1 бр.
сол
индийско орехче - 1/3 ч.л.
черен пипер
галета
яйца за овалване
олио
Сваряваме рибата. Почистваме и оставяме настрана само месото. Сваряваме картофите и ги пасираме. Рибата нарязваме на ситно. Нарязваме магданоза на ситно. Лука нарязваме. Слагаме на вкус сол, черен пипер и индийското орехче. После добавяме и едно яйце за спойка. Смесваме добре. С мокри ръце оформяме крокети. Аз лично ги направих по-дългички. Всеки оваляме в галета и после в разбито предварително яйце. Пържим в горещо олио. Хапваме със салата. Добър апетит.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Рибено - картофени крокети
От форум:
От друг сайт:
tony marinov