Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Рибено - картофени крокети
Рибено - картофени крокети

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
скумрия - 400 г
картофи - 400 г
лук - 1 глава
магданоз - 1/3 връзка
яйца - 1 бр.
сол
индийско орехче - 1/3 ч.л.
черен пипер
галета
яйца за овалване
олио
Сваряваме рибата. Почистваме и оставяме настрана само месото. Сваряваме картофите и ги пасираме. Рибата нарязваме на ситно. Нарязваме магданоза на ситно. Лука нарязваме. Слагаме на вкус сол, черен пипер и индийското орехче. После добавяме и едно яйце за спойка. Смесваме добре. С мокри ръце оформяме крокети. Аз лично ги направих по-дългички. Всеки оваляме в галета и после в разбито предварително яйце. Пържим в горещо олио. Хапваме със салата. Добър апетит.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Рибено - картофени крокети
От форум:
От друг сайт:
tony marinov