Сладкиш с глазура от натурален шоколад с лешници
Разбийте яйцата с пудрата захар. Прибавете останалите продукти и разбъркайте добре...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Разбийте яйцата с пудрата захар. Прибавете останалите продукти и разбъркайте добре...
В купа се разбиват яйцата със захарта, киселото мляко, свинската мас, ванилията, амонячната сода...
Приготвяме пудинга според указанията на опаковката. Половината сладко разбиваме със заквасената сметана...
Яйцата за блата се разбиват със захарта, докато сместа побелее. Брашното се пресява...
Разбийте яйцата със захарта на пяна. Добавете брашното. Разделете сместа на две части и изпечете два блата...
Бисквитите се натрошават в тава. Върху тях се разпределя равномерно локума, нарязан на малки парченца...
Най напред приготвяме крема по указанията на опаковката, за което са ни необходими прясното мляко и маслото...
Яйцата и захарта се разбиват за около 5 минути. При непрекъснато бъркане се добавя и олиото...
От седемте яйца вземаме три белтъка и разбиваме с 1/2 ч.ч. захар и 1/2 ч.ч. брашно - това е бялата смес...
Последователно се разбиват продуктите и получената смес изсипваме в електрическа тенджера...
Всички продукти за сладкиша се объркват добре и се опитват и ако е нужно се добавя...
От готварската книга на Деяна Илиева
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Прибавете брашното и бакпулвера...
Разбийте прясното мляко с яйцата. Добавете киселото мляко и содата. Направете кладенче от брашното...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | напред »
реклама
реклама