Публикувана от Az-gotvia .bg на 14 Март 2015
![]() | Необходими продукти ЗА 4 ПОРЦИИ 1 опаковка MAGGI Малки Тайни Винен кебап 3-4 с.л. олио 1 глава лук 600 гр. свинско контра филе 2 моркова 2 големи картофа 1 малък патладжан 100 гр. глава целина сол и черен пипер на вкус 2 стръка пресен естрагон (тарос) магданоз за поръсване Време за подготовка 10 мин. Време за приготвяне 30 мин. |
Пригответе фикса според указанието на опаковката. Нарежете месото на хапки, а зеленчуците на едри парчета. Загрейте олиото и изпържете месото заедно с лука. Прибавете останалите зеленчуци и гответе 2-3 минути. Налейте фикса, овкусете със сол, пипер и естрагон, и разбъркайте. Гответе на тих огън под капак докато месото омекне за около 20-25 минути. В края на готвенето махнете капака и усилете котлона, за да се изпари излишната течност и да се получи гъст сос. Сервирайте ястието топло, поръсено със свеж магданоз. Съвет: Ястието става чудесно, ако към него прибавите прясна чушка или броколи. |