Публикувана от Добринка Петкова на 27 Април 2015
![]() | Необходими продукти 6 бр. свински пържоли 1-2 бр. моркови 4-5 бр. големи гъби 6 бр. кисели зелеви листа 1 с. л. горчица сол черен пипер 1-2 ч. л. сос 1 с. л. майонеза марината: 1 с. л. горчица 1 с. л. майонеза сол и пипер сос "Уорчестър" |
Смесете продуктите за марината и сложете пържолите в нея. Разбъркайте ги добре и оставете за 30 минути в хладилника. Нарежете гъбите и морковите. Разстелете зелев лист. Сложете една пържола (както си е с марината). Наредете върху нея от гъбите и морковите. Завийте като сарма и поставете в намаслена тава. Направете и останалите пържоли. Наредете всички пържоли и сипете малко вода. Завийте с фолио и печете около два часа в умерена фурна. |