Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински кебап с вино
Свински кебап с вино

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг свинско месо от бут
3 връзки пресен зелен лук
3-4 глави лук
300 мл бяло вино
1/2 ч.ч. олио
1-2 ч.л. домашен лют пипер
изсушена и стрита самардала
сминдух
сол
Измийте и нарежете месото на късчета. Сложете го във фурната, заедно с олиото и запечете 15 минути. Добавете нарязаните зеленчуци и полейте с виното. Разбъркайте и печете до готовност. Преди да сервирате овкусете с подправките.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свински кебап с вино
От форум:
От друг сайт:
Момчил Попов