Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Пукани чушки (чорбаджийки)
Пукани чушки (чорбаджийки)

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за буркан омния:
6 с.л. оцет
4 с.л. олио
2 с.л. захар
1 с.л. сол
пукани чушки
Поставяме продуктите в буркана и всяка пукана чушка се слага топла в буркана като се притиска. Като се напълни буркана се затваря и се обръща обратно, за да се вакуумира.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пукани чушки (чорбаджийки)
От форум:
От друг сайт: