Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Кисели моркови

Кисели моркови

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

моркови - за буркан от 3 л. достатъчно количество
3 л. вода
6 с.л. сол
1 ч.ч. оцет

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Кисели моркови

Почистваме морковите и ги измиваме. Нареждаме ги плътно в буркан от 3 л. В тенджера с 3 л. вода и солта слагаме на котлона да заври. Щом кипне слагаме оцета и веднага дърпаме от котлона. Заливаме морковите в буркана с маринатата още гореща. Затваряме добре бурканите. Обръщаме с капачката надолу. За 3 дни обръщаме често буркана.


Продукти: моркови, вода, сол, оцет

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Италиански коледни сладкиши с кафе Lavazza

Италиански коледни сладкиши с кафе Lavazza

Lavazza представя две рецепти за традиционни сладкиши, които се съчетават с кафе. Те се допълват със селектирани сортове кафе като специална съставка на класическите италиански десерти.
още »

 Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Жаждата за кафе означава недостиг на сол и желязо в тялото

Диетологът Шон Уилкинсън твърди, че желанието за някаква храна в повечето случаи показва, че се нуждаем от отделни минерали или хранителни вещества.
още »

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Отслабваме с краве сирене половин час преди лягане

Британски изследователи са доказали, че консумацията на определена храна преди лягане може да стимулира метаболизма.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Кисели моркови


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама