Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Кисели моркови
Кисели моркови

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
моркови - за буркан от 3 л. достатъчно количество
3 л. вода
6 с.л. сол
1 ч.ч. оцет
Почистваме морковите и ги измиваме. Нареждаме ги плътно в буркан от 3 л. В тенджера с 3 л. вода и солта слагаме на котлона да заври. Щом кипне слагаме оцета и веднага дърпаме от котлона. Заливаме морковите в буркана с маринатата още гореща. Затваряме добре бурканите. Обръщаме с капачката надолу. За 3 дни обръщаме често буркана.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кисели моркови
От форум:
От друг сайт: