Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Пълнени камби
Пълнени камби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1.5 кг камби
5 бр. моркови
1 зеле
1 връзка целина
копър - 1 - 2 стръка, може и сух
1 ч.ч. оцет
2/3 ч.ч. олио
2 с.л. морска сол
1 с.л. черен пипер
1/3 ч.ч. вода
2 с.л мед
Камбите се измиват и се почистват от дръжките и семките, след което се слагат за 2 минути в кипящата марината, направена от сместа от оцета, олиото, солта, черния пипер, водата и меда. Камбите се изваждат и се оставят да изстинат.
Нарежете зелето на ситно и настържете морковите. Посолява се леко и се разбърква. С готовата смес се пълнят камбите с лъжица. Подреждат се плътно в буркан и се редят листата целина. Отгоре се заливат с маринатата. Затварят и се добре и се обръщат през няколко дни.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени камби
От форум:
От друг сайт: