Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Пиперена мусака
Пиперена мусака

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 буркан печени пиперки
300 гр кайма
1 глава лук
кимион
чубрица
сол
черен пипер
червен пипер
1 к.ч.ориз
1 с.л.брашно
1 ч.ч прясно мляко
кашкавал
Пиперът се бели. Половината се нарежда на дъното на тавичка. Отгоре се настъргва малко кашкавал. Лукът се запържва, добавят се каймата, подправките, оризът и вода, за да се надуе ориза. Когато оризът е сварен, сместа се изсипва върху пипера, настъргва се малко кашкавал и се нарежда останалият пипер. Брашното се запържва, долива се млякото, слагат се малко сол, черен пипер и индийско орехче и като се сгъсти се залива пипера. Настъргва се малко кашкавал и се запича във фурна.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пиперена мусака
От форум:
От друг сайт: