Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Печено джоланче с билки
Печено джоланче с билки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 свинско джоланче
1 ч.л. мащерка
1 ч.л. чубрица
1 ч.л.риган
1/2 ч.л.босилек
сол
1/2 с.л.горчица
2-3 с.л.олио
Джоланчето го разрязваме на няколко места. Билките ги смесваме заедно със солта и горчицата и с получената смес намазваме джоланчето, като подпъхваме малко от сместа в разрезите. Слагаме го в тавичка, заливаме с олиото и половин чаша вода, покриваме с алуминиево фолио и печем час и половина в умерена фурна.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено джоланче с билки
От форум:
От друг сайт: