Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Печено агнешко
Печено агнешко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Агнешко месо - ребра, бут... чубрица
червен пипер
сол
няколко резенчета лимон
олио/краве масло
вода
Агнешкото месо се измива добре и се разфасова в подходящи малки парченца според предпочитанията ви. В купичка поставяте по една супена лъжица сол, червен пипер и чубрица и разбърквате добре. Овкусете със сместа месото и поставете в подходяща тава. Поставете две, три резенчета лимон върху агнешкото /аз поставям повече, тъй като обичам кисело/, сипете 3-4 супени лъжици олио/краве масло/ и една чаена чаша студена вода. Покрийте с фолио за печене и поставете във фурната при 220 градуса. Пече се, докато месото започне да се отделя лесно от кокала.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Печено агнешко
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова