Публикувана от Гергана Коджабашийска на 07 Ноември 2011
![]() | Необходими продукти Агнешко месо - ребра, бут... чубрица червен пипер сол няколко резенчета лимон олио/краве масло вода |
Агнешкото месо се измива добре и се разфасова в подходящи малки парченца според предпочитанията ви. В купичка поставяте по една супена лъжица сол, червен пипер и чубрица и разбърквате добре. Овкусете със сместа месото и поставете в подходяща тава. Поставете две, три резенчета лимон върху агнешкото /аз поставям повече, тъй като обичам кисело/, сипете 3-4 супени лъжици олио/краве масло/ и една чаена чаша студена вода. Покрийте с фолио за печене и поставете във фурната при 220 градуса. Пече се, докато месото започне да се отделя лесно от кокала. |