Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Парени корнишони
Парени корнишони

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
краставички корнишони
лук, нарязан на филийки
копър /китки/
гелфикс /сладко-кисел/ на д-р Йоткер
На дъното на бурканите поставяме копъра и лука, нареждаме краставичките и ги поливаме с врящия сироп, направен по указанията на гелфикса на опаковката. Така горещи бурканите ги затваряме и обръщаме обратно за да се вакуумират.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Парени корнишони
От форум:
От друг сайт: