Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски
Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
350 гр.свинско бон филе
250 гр.лингуини (1/2 пакет)
1 зелена чушка
100 гр.гъби
1 тиквичка
2 моркова
1 каф.чаша бяло вино
соев сос
2 скилидки пресован чесън
черен пипер
Сваряваме пастата според указанията на опаковката, като слагаме малко олио и сол във водата след като заври. Запържваме нарязаните зеленчуци в малко мазнина в дълбок тиган тип "уок". След като омекнат ги изваждаме от тигана. В същия тиган запържваме чесъна. Добавяме месото, нарязано на кубчета и го задушаваме. След това добавяме виното, соевият сос и черния пипер. Връщаме зеленчуците и сварената паста в тигана и оставяме на котлона още около 10 мин., за да се смесят ароматите.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Изглежда много вкусно!
Ако желаете, може да сложите линк към Лингуини със свинско и зеленчуци по китайски
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева