Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Паста `Карбонара`
Паста `Карбонара`

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Пастата за сварява в подсолена вода с малко зехтин, отцежда се добре. В дълбок тиган се загрява малко масло, в което се запържва лука, нарязан на ситно, към него се добавя бекона, нарязан на кубчета. След като беконът се запържи добре се налива сметаната и се добавя сухият риган, бърка се докато се сгъсти. Накрая се добавят настърганият кашкавал и отцедената паста - обърква се добре и е готово за сервиране :)
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паста `Карбонара`
От форум:
От друг сайт: