Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Паста `Карбонара`
Паста `Карбонара`

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Пастата за сварява в подсолена вода с малко зехтин, отцежда се добре. В дълбок тиган се загрява малко масло, в което се запържва лука, нарязан на ситно, към него се добавя бекона, нарязан на кубчета. След като беконът се запържи добре се налива сметаната и се добавя сухият риган, бърка се докато се сгъсти. Накрая се добавят настърганият кашкавал и отцедената паста - обърква се добре и е готово за сервиране :)
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паста `Карбонара`
От форум:
От друг сайт: