Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Шпецли с бекон и сметана
Шпецли с бекон и сметана

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет шпецли (500 гр.)
250 гр. бекон
200 мл. готварска сметана
100 гр. масло
листенца босилек
Сварете шпецлите по указания на пакета начин. Нарежете бекона на лентички и го запържете за кратко. Добавете маслото и сметаната. Разбъркайте до разтопяване на маслото и дръпнете съда от котлона. В подходящ съд сервирайте шпецли, гарнирани с бекон, сметна и масло. Добавете и 2-3 листенца босилек.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Шпецли с бекон и сметана
От форум:
От друг сайт: