Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Шпецли с бекон и сметана
Шпецли с бекон и сметана

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 пакет шпецли (500 гр.)
250 гр. бекон
200 мл. готварска сметана
100 гр. масло
листенца босилек
Сварете шпецлите по указания на пакета начин. Нарежете бекона на лентички и го запържете за кратко. Добавете маслото и сметаната. Разбъркайте до разтопяване на маслото и дръпнете съда от котлона. В подходящ съд сервирайте шпецли, гарнирани с бекон, сметна и масло. Добавете и 2-3 листенца босилек.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Шпецли с бекон и сметана
От форум:
От друг сайт: