Публикувана от Анелия Терзиева на 14 Януари 2012
![]() | Необходими продукти 350 гр.свинско бон филе 250 гр.лингуини (1/2 пакет) 1 зелена чушка 100 гр.гъби 1 тиквичка 2 моркова 1 каф.чаша бяло вино соев сос 2 скилидки пресован чесън черен пипер |
Сваряваме пастата според указанията на опаковката, като слагаме малко олио и сол във водата след като заври. Запържваме нарязаните зеленчуци в малко мазнина в дълбок тиган тип "уок". След като омекнат ги изваждаме от тигана. В същия тиган запържваме чесъна. Добавяме месото, нарязано на кубчета и го задушаваме. След това добавяме виното, соевият сос и черния пипер. Връщаме зеленчуците и сварената паста в тигана и оставяме на котлона още около 10 мин., за да се смесят ароматите. |