Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Макарони с червено цвекло
Макарони с червено цвекло

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Кипваме леко подсолена вода и слагаме в нея да се сварят макароните. Когато са готови, внимаваме да не преварим, отцеждаме от водата. В тенджера в олио или зехтин задушаваме нарязан ситно лук и скилидка чесън. Прибавяме и нарязани на малки парченца или настъргано сварено червено цвекло. Овкусяваме с черен пипер, сол, къри и прибавяме доматен сок и наливаме 1 ч.ч. вода. Сипваме и 1 с.л. кетчуп. Ръсваме захар и варим соса до сгъстяване, като по време на варене прибавяме и риган и магданоз. В готовия сос, сипваме сварените макарони, разбъркваме внимателно и сервираме.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Макарони с червено цвекло
От форум:
От друг сайт: