Начало » Тестени изделия » Рецепти за Паста » рецепта Макарони с червено цвекло
Макарони с червено цвекло

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Кипваме леко подсолена вода и слагаме в нея да се сварят макароните. Когато са готови, внимаваме да не преварим, отцеждаме от водата. В тенджера в олио или зехтин задушаваме нарязан ситно лук и скилидка чесън. Прибавяме и нарязани на малки парченца или настъргано сварено червено цвекло. Овкусяваме с черен пипер, сол, къри и прибавяме доматен сок и наливаме 1 ч.ч. вода. Сипваме и 1 с.л. кетчуп. Ръсваме захар и варим соса до сгъстяване, като по време на варене прибавяме и риган и магданоз. В готовия сос, сипваме сварените макарони, разбъркваме внимателно и сервираме.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Макарони с червено цвекло
От форум:
От друг сайт: