Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Хрупкави шницели от свинско месо
Хрупкави шницели от свинско месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свинско контрафиле - 8 филенца, с дебелина около 1 см
прясно мляко
2-3 яйца
брашно за овалване
галета
сол на вкус
черен пипер на вкус
олио или зехтин
Свинското контрафиле се начуква добре, да стане много тънко и се накисва в прясно мляко, най-добре да престои 1 нощ, така месото ще стане меко и сочно. Преди пърженето се осолява и се поръсва с черен пипер. Всяко филе се овалва в брашно, след това се потапя в яйцето от двете страни и накрая се овалва в галета като внимателно се притиска с ръце, за да може по-голямо количество да полепне по месото.
Може да се остави за около 15-20 минути във фризера, за да се стегне панировката.
След това филетата се запържват в силно загрята мазнина от двете страни за няколко минути докато добият златист загар. При пърженето олиото трябва да ги покрива напълно.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави шницели от свинско месо
От форум:
От друг сайт: