Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Гювеч `Не толкова интересен`

Гювеч `Не толкова интересен`

Разпечатай

от готварската книга на Момчил Попов

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 гр. свинско месо
500 гр. картофи
100 гр. зелен фасул
100 гр. грах
1 малък морков
50 гр. броколи
2 средно големи глави лук
200 гр. консервирани домати (със соса)
сол
10-15 бр. черен пипер на зърна
4-5 щипки млян черен пипер
2-3 щипки мащерка
3-4 щипки босилек
1-2 щипки розмарин
3-4 щипки чубрица
3-4 щипки магданоз
2-3 щипки копър
4-5 скилидки чесън
олио
вода

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Гювеч `Не толкова интересен`

Никаква философия няма в цялата работа. Нарязвате всичко на едро, добавяте подправките, малко вода и олиото. Ако нямате гювеч - покривате тавата с фолио и на бавен огън печете докато стане готов.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Гювеч `Не толкова интересен`


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди