Манджичка с пилешки крилца
Заливаме пилешките крилца с вода и кипваме. Изливаме водата, измиваме и задушаваме...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Заливаме пилешките крилца с вода и кипваме. Изливаме водата, измиваме и задушаваме...
Измиваме зелето и нарязваме ситно. Слагаме да се вари, като наливаме вода и олио...
Измиваме пилето, заливаме с вода, слагаме де се вари, като обираме образувалата се пяна...
Нарязваме пилешкото месо на порции. Наливаме вода и кипваме. Изливаме водата...
В олио и малко вода задушаваме нарязаните лук и моркови. Добавяме обелените и нарязани картофи...
Измивате, обелвате и нарязвате на едри парчета картофите. В дълбока тенджера разтопявате кравето масло...
Всички продукти редим цели в буркана. Първо слагаме на дъното на буркана патладжана...
Суши е традиционно японско ястие от варен подправен ориз, на ролки или топки, обикновено гарниран с риба или други морски продукти, с плодове или зеленчуци.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама