Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Гозба от пиле, лук и моркови
Гозба от пиле, лук и моркови

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг месо от пиле
2 бр. моркови
3 глави лук
1 чаена лъжичка червен пипер
черен пипер на вкус
сол на вкус
олио - 2-3 супени лъжици
брашно
Нарязваме пилешкото месо на порции. Наливаме вода и кипваме. Изливаме водата, измиваме пилето и наливаме топла вода. Варим пилето 15-20 минути.
В тенджерка задушаваме нарязаните моркови и лук в олио и малко бульон от варене на пилето. Като омекнат зеленчуците и останат на мазнина, прибавяме черен и червен пипер, сол на вкус и 2-3 супени лъжици брашно. Наливаме бульон от вареното пиле и когато заври, прибавяме порциите месо. Варим гозбата до готовност. При необходимост може да сгъстим с още малко брашно, или да долеем топла вода да разредим ястието.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Гозба от пиле, лук и моркови
От форум:
От друг сайт: