Супа с патешки шийки
В голяма тенджера слагаме вода и оставяме да заври. Добавяме щипка сол...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Черупките на мидите се изтъркват и се почистват много добре. Измиват се. След това дълбока тенджера...
Патладжаните се нарязват на дълги парчета, посоляват се и ги оставяме да се отцедят...
Смесваме каймата с 2 супени лъжици ориз и правим малки топчета. В малко олио и масло...
Почистваме черешите. Добре ги измиваме в студена вода. Отделяме си 10 буркана от 680 г. и ги измиваме...
Почистваме, белим и нарязваме картофите и гъбите. Ако са по-малки губите, може да сложим цели...
Белим тиквичките и нарязваме. В олио и малко вода задушаваме да омекне нарязан лук...
За да може по-лесно да сварим фасула, заливаме от вечерта с вода и оставяме в хладилника цяла нощ...
Почистваме и измиваме гъбите. Нарязваме на филийки. В олио и масло задушаваме...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама