Пилешка супа
Сваряваме и обезкостяваме пилешкото месо. Нарязваме го на ситно. Във водата, в която е вряло пилето слагаме нарязани морков, картофи и чушка...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Сваряваме и обезкостяваме пилешкото месо. Нарязваме го на ситно. Във водата, в която е вряло пилето слагаме нарязани морков, картофи и чушка...
Сварените яйца се изрязват с нож по начинът, който се вижда на снимката, за да се образуват шапчиците. Краставиците се настъргват - те служат за коса...
Нарязаният лук на дребно се пържи в мазнината. Прибавя се смляното месо и се пържи до готовност...
Телешкото шкембе се слага се да се вари в тенджера под налягане за 1 ч. и 30 мин. След сваряването се нарязва на малки парченца и се връща в бульона...
Картофите се измиват и необелени се сваряват, след това ги обелваме и намачкваме с помоща на вилица...
Прясното мляко се сварява със захарта. Отделно в малко студено прясно мляко се разтварят нишестето и жълтъците...
Вижте как да си направите домашен кашкавал. След приготвяне се слага в хладилника и е готов за консумация след 2 дни.
Сварявате пудинга и приготвяте според указанията крема "Йогурт". В допълнително прясно мляко добавяте инстантното кафе...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама