Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Кисело мляко
Сварява се прясното мляко. Сипва се в подходящи съдове. Поставят се върху одеало например или друга дебела завивка. Млякото трябва да изстине до толкова, че когато потопиш кутрето си, да се търпи топлото. На всеки буркан се слагат 2 с.л. кисело мляко, разбито и се разбърква. Затварят се съдовете. Завиват се с одеалото, за да се запази топлината на млякото. След 5- 6 часа млякото е готово.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кисело мляко
От форум:
От друг сайт: