Начало » Десерти » Рецепти за Кремове » рецепта Крем Сладко изкушение

Крем Сладко изкушение

Разпечатай

от готварската книга на Анелия Терзиева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1/2 пакет шоколадови бисквити (по-малко, за предпочитане кръгли)
ромова есенция
захар
1 банан, нарязан на кръгчета
1 пакетче какао
1бр. полу-готов крем "Йогурт"
1бр. полу-готов крем пудинг "Ванилия"
прясно и кисело мляко за приготвяне на кремовете според указанията на опаковките
50 мл.прясно мляко за потапяне на бисквитите
1 ч.л. инстантно кафе

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Крем Сладко изкушение

Сварявате пудинга и приготвяте според указанията крема "Йогурт". В допълнително прясно мляко добавяте инстантното кафе и няколко капки от ромовата есенция. В подходяща чаша поставяте няколко резенчета банан и 2-3 лъжици от пудинга. Поставяте една бисквита, която сте натопили в сместа от млякото, есенцията и кафето, подсладени по ваш вкус и отново слагате лъжица пудинг. Поръсвате с какао, за да се отдели от следващата смес. Поставяте 1-2 л. от банановия крем и повтаряте процедурата с поставяне на какаото, още смес и бисквита. Украсявате с бисквитка и какао.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Крем Сладко изкушение


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама