Супа без застройка
Измиваме пилешкото месо, нарязваме на хапки, заливаме с вода и слагаме да се вари...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Измиваме пилешкото месо, нарязваме на хапки, заливаме с вода и слагаме да се вари...
Задушавам лука и слагам всички останали продукти в тенджера под налягане. После с пасатора и готово!
Броколи, моркови, тиквички, картофи, лук, спанак, тиква...Задушаваме, пасираме и е е готова!
Вкусът от моето детство, това е фасулът, който свършва най-бързо от всички манждички, които аз приготвям !
Зеленият фасул се измива и се изрязват крайчетата. После са нарязва на две през средата. Почистваме лука и го нарязваме на дребно. В тенджера на котлона ...
В тенджера с вода изсипваме груханата пшеница и варим на котлона до готовност. Пшеницата поема част от водата...
Млякото се затопля с чашата захар на слаб огън. В купа се разбиват яйцата с малко вода...
Взимаме си една малка кисела зелка. Нарязваме зелката на две половина и после пак през средата, за да ни е по лесно да си я режем след това. Режем киселото зеле...
Почистените картофи, моркови и лук се сваряват до омекване. Пасират се до еднородна смес...
Почистената тиква, измиваме и нарязваме на малки кубчета. Слагаме в тенджерка. Прибавяме кафява захар...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама