Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Крем супа от зеленчуци

Крем супа от зеленчуци

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 гл броколи
5 моркова
3 глави лук
3 картофа
1 тиквичка
300 г тиква
300 г спанак
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Крем супа от зеленчуци

Зеленчуците са според вкуса на консуматорите. Нарязваме лука и го задушаваме в тенджера с малко олио. След като се задуши добавяме 1,5 литра гореща вода и слагаме морковите, цели или на две разрязани.След като морковите се посварят малко, добавяме и картофите, на едри парчета, да се размекнат. Ако имаме и тиквичка, тиква и броколи, тях ги добавяме съвсем накрая. Всичко това се разварява много добре. С пасатор пасираме цялата супа и по желание добавяме готварска сметана накрая. Аз не слагам сметана. Само едно парченце краве масло добавям, докато е гореща сместа още. При сервиране се поднася с кротони. Кротоните може да си ги направите в къщи. Нарязвате филийки хляб на кубчета. В тавичка ги поръсвате със зехтин, чубрица, шарена сол, босилек... и каквото ви харесва като подправки. В силно загрята фурна печете 5-6 минути на 200 градуса, в предварително загрята фурна.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Крем супа от зеленчуци


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама