Начало » Супи » Рецепти за Зеленчукови супи » рецепта Крем супа от тиквички, картофи, моркови и тиква

Крем супа от тиквички, картофи, моркови и тиква

Разпечатай

от готварската книга на Niki Zhelyazkova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

5 картофа, средно големи
2 глави лук
олио за задушаване на лука
5-6 моркова
около 300 г тиква
2 тиквички
сол
може малко краве масло
черен пипер, млян

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Крем супа от тиквички, картофи, моркови и тиква

В тенджера под налягане директно задуших в малко олио ситно нарязания лук. Когато е омекнал лука добавих всички останали зеленчуци, нарязани на парчета. Добавих 1 ч.л. сол и 1,5 литра гореща вода. Когато завря затворих тенджерата и след сигнала варих около 8 минути. Охладих тенджерата и я отворих. Пасирах всичко с пасатор. Стана велколепна, дори не се наложи да добавям краве масло и сметана. Ако искате може да се сложи парченце краве масло, докато е още топла след пасирането и малко готварска сметана за гъстота и вкус. На мен и така ми е вкусна. Опитайте!



Още рецепти за Зеленчукови супи

Рецепта за Крем супа от зеленчуци Крем супа от зеленчуци

Рецепта за Супа с прясно зеле Супа с прясно зеле

Рецепта за Крем супа от картофи Крем супа от картофи

Рецепта за Вкусна супа с киноа Вкусна супа с киноа

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Крем супа от тиквички, картофи, моркови и тиква


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама