Пилешка супа с грах и други зеленчуци
Бутчето се сварява и обезкостява и месото се накъсва на дребни парчета. Всички зеленчуци се нарязват на ситно и се слагат заедно с месото да врят...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Бутчето се сварява и обезкостява и месото се накъсва на дребни парчета. Всички зеленчуци се нарязват на ситно и се слагат заедно с месото да врят...
Задушаваме лука в олиото и слагаме ориза да се задуши. Печените карначета нарязваме на ситни колелца и слагаме към задушените продукти...
На дъното на тава поставяме юфката, затопля се във фурната и поставяме маслото, нарязано на кубчета...
Сваряваме млякото и го охлаждаме до готовност за подсирване, поставяме киселото мляко - разбъркваме и поставяме маята за сирене и солта...
Нарязваме изчистената кожа на квадрати 15 на 15 сантиметра, поставяме контра филе нарязано на много тънко да покрие кожата...
Изчистват се червата и се изплакват с вода и се обръщат. Слагат се в съд с 2 литра вода, 1 ч.ч. оцет, 1 ч.ч. сол и се мият...
Картофите се сваряват, намачкват се и се прибавят нарязани с големина по желание останалите продукти...
Заваряваме за 10 минути водата, солта, захарта, оцета, бахара, черния пипер и дафиновия лист и като изстине сиропа се прецежда...
Сварените глава и кокали обезкостяваме и накълцваме месото, езика, бузите и объркваме със сол, черен пипер и чубрица...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама