Зеленчукова крем супа
Всички зеленчуци се сваряват в около 1,5 вода с малко олио и сол на вкус...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Задушаваме лука, картофа, моркова и карфиола в олиото. Поставяме подправките и наливаме 1 ч.ч. вода, за да се задушат всички продукти...
Макароните се сваряват в подсолена вода и се изсипват в голям гевгир да се отцедят от водата...
Каймата омесваме с подправката за кайма, солта и ориза. Правим малки кюфтенца и ги оставяме в чиния...
Сваряваме в подсолена вода спагетите и изсипваме в голям гевгир, за да се отцедят от водата...
Аз не правя това ястие със запържено месо както е по традиция в нашия край. В тенжера наливам малко залев сок и 1 к.ч. вода...
Омесва се каймата заедно с ориза, нарязаните на ситно лук и магданоз, яйцето и подправките...
Накисваме от вечерта боба, измиваме и слагаме да се вари за малко, сменяме водата и наливаме олиото, слагаме лука, нарязан на ситно и нарязания морков...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама