Пиле каша
Задушаваме лука в олиото, поставяме червения пипер, солта, пилешкото месо и наливаме водата...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Задушаваме лука в олиото, поставяме червения пипер, солта, пилешкото месо и наливаме водата...
Задушаваме лука в олиото, добавяме картофите и те да се задушат. Поставяме червения пипер, доматения сок, солта и наливаме водата...
С белен боб без люспа супата е готова само за 30 минути без предварително накисване.
Лукът се нарязва на много ситно. Морковите се настъргват. Картофите се нарязват на кубчета...
Нарязваме месото на малки порции, поставяме в тенжера с много вода и заваряваме, за да се отпени месото...
Сложете брашно към охлювите и нека да останат за 1-2 дни добре затворени в съд под капак, за да се почистят от стомашното съдържимо...
Почистените и нарязани на дребно гъби, лук, морков и целина се запържват в маслото. Добавят се доматеното пюре и червения пипер...
Сварените яйца се режат на филийки или резени, нареждат се в чиния...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама