Спагети с доматен сос, яйце и сирене
Спагетите се сваряват, изплакват със студена вода и отцеждат. Доматите се пасират и се слагат да поврят за 15 минути...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Спагетите се сваряват, изплакват със студена вода и отцеждат. Доматите се пасират и се слагат да поврят за 15 минути...
Месото се нарязва на парчета и се слага да се вари с 2 ч. ч. вода, моркова, целината, лука, дафиновия лист, солта и пипера...
Лукът се нарязва едро и се задушава във вода и олио. След това се добавя зеления боб и малко вода...
Омесвате каймата с дребно нарязания лук, черния пипер и солта. Омесвате тестото, като се стараете да не стане много твърдо...
В подходящ съд се слага чашата захар и когато се карамелизира се добавя и водата, малко след това и маслото...
Задушаваме лука и ориза в олиото, поставяме подправките и доматената консерва...
В дълбока тенжера слагаме млякото, водата и ориза и разбъркваме постоянно...
Задушаваме лука в олиото, поставяме ориза, дреболиите и подправките, наливаме водата и варим на тих огън до готовност...
Задушаваме лука в олиото, поставяме ориза, дреболиите и подправките, наливаме водата...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама