Салата с препечени макарони
Във вряла, подсолена вода, изсипете пакета макарони. Варете по указание на опаковката...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Във вряла, подсолена вода, изсипете пакета макарони. Варете по указание на опаковката...
Слагаме зеленчуците заедно с черен пипер и червен пипер да се задушат в зехтина и кравето масло с малко вода...
Сложете нарязаното месо в херметическа тенджера, добавете вода и варете 30 - 40 минути след завирането на водата...
Месото се нарязва на кубчета, наденичката на кръгчета. Слагат се в купа заедно с виното и подправките...
В подсолена вряща вода изсипете юфката. Варете около 10 мин. Свалете от котлона и оставете част от водата...
Във вряща, подсолена вода сварете мидите за 15 мин. Изплакнете ги със студена вода...
Измийте много добре житото и го сложете на бавен огън да се вари. Житото е готово, когато зрънцата започнат да се разпукват...
Това е характерно ястие за нашия град, като количествата на продуктите и подправките са въпрос на майсторство и вкус.
В тенджерка се слага олио да се сгрее. Добавят се 1 с.л. брашно и червен пипер. Бърка се да не загори...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама