Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Курбан - II вариант
Курбан - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г овче месо
сол
черен пипер
вода
Сложете нарязаното месо в херметическа тенджера, добавете вода и варете 30 - 40 минути след завирането на водата. Когато месото е готово, прехвърлете в друга тенджера, като го обезкостите и прецедите бульона, ако е необходимо добавете още вода. Добавете сол, 5-6 зрънца черен пипер и варете около 10 минути. При сервиране поръсете с млян черен пипер. Сервира се горещо.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Курбан - II вариант
От форум:
От друг сайт: