Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с агнешко » рецепта Курбан - II вариант
Курбан - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г овче месо
сол
черен пипер
вода
Сложете нарязаното месо в херметическа тенджера, добавете вода и варете 30 - 40 минути след завирането на водата. Когато месото е готово, прехвърлете в друга тенджера, като го обезкостите и прецедите бульона, ако е необходимо добавете още вода. Добавете сол, 5-6 зрънца черен пипер и варете около 10 минути. При сервиране поръсете с млян черен пипер. Сервира се горещо.
Още рецепти за Ястия с агнешко
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Курбан - II вариант
От форум:
От друг сайт: