Шкембе чорба по рецептурник
В тенджерка запържваме 3 с.л. олио и слагаме постепенно брашното, като бъркаме постоянно с дървена лъжица...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
В тенджерка запържваме 3 с.л. олио и слагаме постепенно брашното, като бъркаме постоянно с дървена лъжица...
Сварете яйцата за около 10 мин. Сложете ги в студена вода да изстинат, за да се обелят по-лесно...
Белим и сваряваме картофите заедно с почистените цели моркови. След като се сварят отцеждаме от водата...
Измийте, изчистете и нарежете зеленчуците. Пуснете ги във вряща вода и варете около 15-20 минути...
Нарежете месото на късчета и сложете да се вари в около 1 1/2 вода. Нарежете обеления лук...
Във вряща вода сварете макароните. Отцедете ги и изплакнете със студена вода...
Изчистете и измийте спанака. Във вряща вода добавете маслото, солта и нарязания спанак...
Измийте ушите и крачетата и ги сложете в около 2 литра вода, да се варят в гърнето...
Измийте копривата и я сложете във вряща вода. Варете 15-20 минути и махнете от котлона...
Сваряваме добре рибната глава в тенджера под налягане за 17 мин. от момента на завирането...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама